dimarts, 27 de gener del 2015

Resum de Gener

Desprès de les vacances de Nadal toca re-empendre la mentoria!!!

Amb aquest fret a vegades es complicat fer segons quines activitats, per això van decidir el dia 18/01/15 anar a fer uns bolos i berenar (allà almenys s'està calent)


Cal dir que cap de les dues sabia jugar massa i que al costat hi habien uns nens duns 8 anys que ens doblaven la puntuació (sort que no jugavem contra ells).


El cap de setmana següent.... vam decidir que contra la tramuntana el millor és un Bon cinema!!!! Per posar-nos d'acord sobre quina pel·lícula anar a veure no vam tenir problema ja que a totes dues ens agraden les pel·lícules d'acció... tot i que la que vam escollir durava 2hores dins el cinema no feia fret, no hi havia massa gent mirant la pel·lícula i a més a més vam escollir bé ja que va estar molt interessant ie ntretinguda.

El que ens va agradar més però no va ser la pellícula en si sinò el gran drac que hi havia dins el vestíbul de la sala. Aquest es diu Furia Nocturna i és el protagonista de Como entrenar a tu Dragón...tot i així aquesta no la'anirem a veure XD!!!!
 Val a dir també que l'Ainoa va menjar-se tot un paquet de crispetes i una coca-cola... ja que sense això no s'eria un bon cine!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada